Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Monday, August 6, 2012

Lee Chong Wei menangis

Assalamulaikum semua blogger2 dan pembaca2,...dato pasti semua orang sekarang sedang DEMAM OLIMPIK,...mcm2 acara yang disiarkan secara live di setiap pelosok channel ASTRO.bola sepak,tennis,ping pong dan lebih menarik perhatian orang2 kita ialah siaran langsung bagi acara perseorangan badminton,siapa lagi lau bukan Dato Lee Chong Wei.pertemuan sengit antara beliau dan Lin Dan wakil China sudah tentu membuatkan anda semua tidak lekang dari kusyen2 dan kerusi2 kayu tak kira lah kepada mereka2 yang berada di rumah,dewan makan asrama,dan di dalam kereta yang ada tv.


ALOLO!DAH TUA DAH AIIIHHH!!HUDUH AIIHH DUK GHIAU ,..ABEH KUAQ AYAQ2 MATA N AYAQ HIDUNG SEKALI,...HEHEtapi kita tak dapat nafi bahawa stiap perlawanan ada adat,..menang dan kalah,....kemengan kini berpihak kepada Lin Dan.

ketika ditemu bual,...
“Kekalahan ini memang perit, tetapi saya sudah mencuba sedaya upaya, mungkin nasib tidak menyebelahi saya,” kata jaguh perseorangan negara, Lee Chong Wei yang berlinangan air mata sejurus tunduk kepada musuh tradisi, Lin Dan pada final Kejohanan Dunia di Arena Wembley.-BH.

APA2 PON DATO MUDA MENGUCAPKAN JUTAAN TAHNIAH WALAUPUN TIDAK MENDAPAT GELARAN JUARA,TP SEKURANG2NYA IA MENJADI PEMBAKAR SEMANGAT KEPADA BARISAN2 PELAPIS NEGARA UNTUK MEMBUAT DENGN LEBIH BAEK PADA MASA AKAN DATANG!

SYABAS DAN TAHNIAH KEPADA DATUK LEE CHONG WEI!SEKIAN,...=)

GAMBAR SEKADAR MENGHILANGKAN RASA SEDIH YG DIKUTIP DR FACEBOOK...SKETSA PERTAMA

SKETSA KEDUA


3 comments:

Farishah Hanem said...

hahahahaha ! lawak lawak ! terkekeke aku gelak. hahahaha

DATO MUDA NIZAR said...

hahaha,..jgn duk gelak sangat!

tirahzairi said...

hehe....BR tetap free

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york