Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Sunday, July 1, 2012

Tempat rawatan batu karang hempedu terbaik!


Assalamulaikum semua pembaca blog DATO MUDa!

Post kali ini,dato nak share kepada semua tentang maklumat yang dato dapat,

bila org mai tanya ,..sapa yang pandai berubat sakit BATU KARANG ea?
jadi dato ada jawapan utk soalan itu,..
lau hampa ada tgok rancangan REMEDY,hampa akan tau tentang info yg dato akan bagi,..
sapa Tuan Haji Jamil???yaaa,...dia laaa org yg kita cari sekiranya anda mengidap penyakit batu karang.Ini disebabkan terdapat bnyak feedback yg sngt baik dr ramai org selepas berjumpa dengannya.cara rawatannya dalah sangat menarik kerana beliau mengunakan perubatan cara batin.apa yg dato ingin berkongsi di sini,bukan lah cara beliau mengubat tetapi jalan ke rumah beliau,.
berikut ada lah butir2arah ke rumah tuan haji jamil:

-Sampai ja di exit tol Air Keroh, bayar tol ikut lorong kiri-Exit ke Durian Tunggal nampak signboard Batu Berendam ambil kiri

- Masuk ke highway Batu Berendam. Sebelah kiri PLKN-Terus jumpa muzium automatif dan Pusat Simpanan Kenderaan Berat-Jalan terus nampak simpang empat ada lampu isyarat
-Ambil Lorong kanan ...bila lampu hijau rapat kiri
-Lebih kurang 100 meter akan nampak bus stop dan kedai nasi ayam
-Ada signboard Kampung Gangsa...masuk lorong tu ada akan nampak bungalow biru 2    tingkatkereta tidak dapat masuk ke sana tetapi tmpat park kereta ada disediakan bersebelah bungalow n harganya hanya RM2.
-Jalan masuk ke rumah tuan Hj Jamil lebih kurang 200 meter

Ingat!!! tak perlu bawa air dari rumah yer...beli botol tu terus tulis nama pesakitnanti depa akan isikan dgn air yang telah dibacakan dgn ayat2 quran...lepas jer dapat air tu terus letak kat kereta...senangkan sementara nak tunggu tu bolehla p breakfast kat gerai berdekatanLagi satu rawatan bermula pukul 6am...sampai awal takper lebih baik kalau tak jenuh nak tunggu nombor giliran...lagi satu tempat solat disediakan...
Semuanya ketentuan Illahi kita sebagai manusia hanya mampu berikhtiar & berdoa sebanyak yang mungkinWallahualam







ALAMAT:Hj. Jamil HashimBt 7 1/2, Kg Gangsa76100 Durian Tunggal, Melaka
WAKTU RAWATAN:Buka (Selasa/Rabu/Satu/Ahad)Tutup (Isnin/Khamis/Jumaat)

Psst: Kalau hampa betul betul ikut direction ni insyallah sampaila sebab mmg tidak ada alamat diberikan untuk kerumah Tuan Hj ni....beliau berubat pun bukan untuk tujuan komersil tetapi sekadar membantu kepada yang memerlukan



SEKIAN,dato muda nizar.


14 comments:

Anonymous said...

Mak saya menghidapi penyakit batu karang di Hempedu dan kedua-dua belah buah pinggang. saya bukan beragama Islam. Bolehkah saya mendapatkan rawatan dari Hj.Jamil?

DATO MUDA NIZAR said...

maaf kerana lambat sangat2 reply......boleh jaaa,...cubalah kontek ngn beliau..=)

jutawanmuda said...

berapa bayaran yg di kenakan?

jutawanmuda said...

berapa bayaran yg di kenakan?

Anonymous said...

Tp byran untuk ubat agak mahal...

nazatul syuhada said...

mak saya meghidap batu karang di hempedu..pihak hospital telah suruh melakukan operation tapi mak sya nak mitak ikhtiar cara kampung...kami pon buka orng senanag utuk taggung bil2 hospital yg mahal..berapa byaran utuk berubat dengan haji jamil nie..yang pernah berubat 2 tolong inform erk..

DATO MUDA NIZAR said...

mf kerana lambat reply,..mngikut kata org yg pernah pergi,..bayaran tu terpulang,..ustaz tu sekadar menolong,.

Anonymous said...

Boleh bagi no tel tuan hj nie tok wat apmnt!

DATO MUDA NIZAR said...

ustaz jamil 0166166694

Anonymous said...

Bwk jer duit dlm 150 ke 200 hggt.......sy dah berubat dengan beliau alhamdulillah lepas scan dgn doc bt karang sy telah tiada....

Mas Ayu Muhd Hanif said...

Saya syorkan untuk mencuba mengambil URINEX. Manfaat yang anda akan perolehi :
1. Membantu memecahkan & mengeluarkan batu karang dari saluran kencing.
2. Mengurangkan kekejangan & radang saluran kencing yang dikaitkan dengan batu karang.
3. Melawaskan pembuangan air kencing & meredakan gangguan buah pinggang yang disebabkan oleh batu karang.

https://www.facebook.com/pages/Cinderellacute-Baraka-Habbatus-Sauda-Kapsul/126502494148896

www.cinderellacute-examo.blogspot.com

Mas Ayu Muhd Hanif said...

Saya syorkan untuk mencuba mengambil URINEX. Manfaat yang anda akan perolehi :
1. Membantu memecahkan & mengeluarkan batu karang dari saluran kencing.
2. Mengurangkan kekejangan & radang saluran kencing yang dikaitkan dengan batu karang.
3. Melawaskan pembuangan air kencing & meredakan gangguan buah pinggang yang disebabkan oleh batu karang.

https://www.facebook.com/pages/Cinderellacute-Baraka-Habbatus-Sauda-Kapsul/126502494148896

www.cinderellacute-examo.blogspot.com

Anonymous said...

Untuk penyakit kulit boleh ke menerima rawatan?

Anonymous said...

saya dah cuba rawatan batu karang hj jamil kg gangsa ni... hanya silap mata jer beb... toksah le korang percaya.. membazir duit aku jer.. time berubat tu kononya dpt bawak keluar batu. bila g scan kat hospital batu karang tu dok lagu tu gak.... kene kencing jer

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york