Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Sunday, April 15, 2012

JOm jadi AGENT topup ,..MUDAH!!



Assalamualaikum,..haa,..post kali ini dato ingin share business yg dato wat ni masa kt uia,..just nk kongsi ,bukan ape sebabnyaa topup an bnda keperluan dalam kalangan pelajar masa kini,..jadi apa salahnya kita mengambil kesempatan ini untuk mncari duet,..haaa,..bak kata pepatah:sambil menyelam minum air"
lagi pun,..cuba anda pikir ,..



"sekiranya anda topup rm5,.anda akan dapat rm5 juga dari kedai topup,.sekiranya anda sendiri agent 


topup,untung topup itu bole kepada anda jugak,,..tak kira laa untungnyaa cuma 


rm0.30...asalkan halal...anda juga bole jalankan bisnes topup di mana2,kawan2,keluarga,"....


caranya mudah saja...pendaftaran free n line server pon ok!!cuma perlukan modal n bank in dalam 


akaun 


saya,..jgn risau saya xmenipu bkn kerana nama uia tp mmg saya xtipu org,...bercakap pasal modal tu 


terpulang kepada anda,..lau anda mampu rm10 dan ngn rm10 tu ja anda larat utk pergi bank,..


di bawah ini dato ada letakkan cara2 topup,keuntungan dapat,dan cara bank in,...
'
harap dapat baca,..lau berminat kontek terus ke talian hotline  dato 0135979246 ...sebarang pertanyaan ,terus 


mesej atau kontek ,sebarang komen berminat dalam blog dato mungkin akan mengambil masa kerana dato 


jarang online



JOM JADI AGENT TOPUP MUDAH!!

-hanya perlu nyatakan nama ringkas
Dan nombor fon yang nak dijadikan
Utk urusan topup.
-selepas mndaftar,anda akan menerima mesej
Yg mnyatakan no. Id dan no. Pin...
-login lah ke laman srReload.com utk kemaskini profile anda
Dengan cara masukkan nombor fon dan no .pin .
----dan selesai!!bole la mulakan bisnes anda!
Berikut adalah cara2 , keuntungan topup anda  dan cara menambah modal semula:
Kod nilai:
Celcom
 C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, C13, C14, C15, C16, C20, C25, C30, C35, C40, C45, C50, C100 & C200 Huruf C mewakili Celcom, angka mewakili jumlah.

 Maxis
 M3, M5, M6, M7, M8, M9, M10, M11, M12, M13, M14, M15, M16, M20, M25, M30, M35, M40, M45, M50, M60 & M100 Huruf M mewakili Maxis, angka mewakili jumlah.

 DiGi
 D5,D10,D15,D20,D30,D50,D100 Huruf D mewakili Digi, angka mewakili jumlah.

 Hot Ticket
 HP10,HP15,HP30 Huruf H mewakili Hot Tiket, angka mewakili jumlah.

 Umobile
 U5,U10,U15,U20,U30,U50,U100 Huruf U mewakili Umobile, angka mewakili jumlah.

 Tune Talk
 T5,T10,T15,T20,T30,T50,T100 Huruf T mewakili TuneTalk, angka mewakili jumlah.


 Cara topupkan pelanggan!

FORMAT  SMS
NoPelangganKodNilai
CONTOH
0139876543.C5



Kemudian,hantarkan ke nombor server di bawah:
Celcom
013-703 2533  (utk agent mggunakan clcom)
Maxis
012-993 8420 (utk agent mgunakkan maxis)




Keuntungan yang Berjaya perolehi!
TELCO
KEUNTUNGAN(%)
CONTOH RELOAD RM10
MAXIS
2.30
RM 0.230
DIGI
1.30
RM 0.130
CELCOM
3.20
RM 0.320
UMOBILE
2.30
RM 0.230
TUNETALK
2.30
RM 0.230
XOX
2.30
RM 0.230
HOTTICKET
2.30
RM 0.230
HOTTICKETINT
2.30
RM 0.230









------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cara menambah modal semula :

Anda bole bank in atas nama saya,mohammad nizar bin ismail
BANK SIMPANAN NASIONAL : 02102-29-00006629-4
BANK MUAMALAT:12050042936721
Atau bank in atas nama , Mohamad Amirul Bin Md Ali
BANK ISLAM(BIMB)-(02020020567265)

AMARAN:sebarang urusan penambahan modal perlu lah mesej atau kol  ke nombor    saya 0135979246 ,..terlebih dahulu SEBELUM dan SELEPAS bank-in utk mengelakkan penipuan.Simpan resit atm depositkan wang itu utk keselamatan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

Arra Ahmad said...

sorry..sbb sy guna bil.jarang guna topup..:P

Anonymous said...

buzeer!!!

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york