Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Wednesday, April 13, 2011

Perak Bangkit,Kelantan sakit!

Assalamualaikum,..apa dah jd pada Kelantan??apa pulak renolusi yg Perak bawak??haaa,.....wat suspen ajew kan,...kemenangan Perak membelasah Kelantan sebnyak 4-0 telah menaikkan semngat org Perak ,..mana x nyaa lebih 18 000 penyokong perak tampil memberikan sokongan,..mcm mana pon tahniah kpada Akmal Rizal dan Shafiq coz meningkatkan lagi nafsu Perak utk menjaring kan gol seterusnyaa ,dan menjadikan perak menang ,..Syabas,....fenomena apa pulak kan??apa pulak yg dah jd kpada skuad Kelantan,mcm mana pulak ngn fahmi,...ada kabar mngatakan fahmi dikjutkan ngn Hantu kak Limah  ...haaa!!cer cer citer,.cer cer criter,..ini kah yg dikatakan fenomena yg dibawa oleh Perak skuad YOB!!,..ahakz!!,...apa2 pon ,..dato no komen,..walaupon bkn kedah yg beraksi,namun dato gembira coz perak telah tunjukkan taring org utagha,..perak PULUN perak pulun,..sekian,..terima kasih~~


nak haram sgguh kuat perak mlm nie,..xpa2,..kali ni aku kasi chance,..hmm

ini dia skuad YOB!!




p/s:tahniah jugak kepada skuad kedah sbb menewaskan skuad negeri sembilan sebnyak 2-0,...HIDUP UTAGHA!!

1 comments:

PutRi_nAdiA said...

yeah baby i like perak gogogogog ,(padehal xpenah tgok)

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york