Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Saturday, February 19, 2011

SEGMEN 2 DALAM 1:KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER




Assalamualaikum semua,..ahah!!akhirnyaa Dato dpt gak join

"JOM BERSANTAI BERSAMA BEN ASHAARI"

...Dato Muda Nizar dok tringin lama dah nk masuk segmen yg abg Ben wat nie..

asal g jaa ,..dah tutup,..asal buka blog abg ashhari jew dah tutup segmen tuh,..hahaha..

nmpak sgt dato xfolo ag abg ben,..so,lepas folo,..dpt tahu truss ada segmen n trus dato join..hehe

so..kepada follower dato jemput laa join sama,..caranyaa mudah jew ,..dato tunjukkan..

n dato tahu smua follower dato ada potensi nk join abg ben kita nie,..

segmen nie bkn ada gnjaran apa2 pon ,..juz nk merapatkan lagi hubungan antara blogger kita..

hehe..hidup blogger!!

syarat-syaratnya adalah seperti berikut: 
  1. kategori pertama , khas untuk dibawah 100 FOLLOWER ( yang tak pernah join segmen ni lagi) 
  2. kategori kedua , khas untuk blog yang punya FOLLOWER lebih dari 1500 ....( 1500 keatas ) 

    Jika berminat nak join , sila buat satu entri ... cam biasa ...
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER  dan linkkan ke entri ini 
  3. Pastekan url entri anda tu di ruangan komen dan jangan lupa , PASTIKAN TULIS SEKALI KATEGORI 1 atau 2 selepas , url tu.... contoh : http://www.benashaari.com/khas_buat_blog.html ( KATEGORI 1 ) .. macam tu.. ok ?
Tu jer.. tak yah susah susah bab lain.. biar aku je susah bab lain tu.. okeh ? Terima kasih ...
Sekadar segmen suai kenal ...daripada BEN ASHAARI..

haaa,...cm naa ngn korg??apa tunnggu lagi,..jom jjoin..

tu jew dari dato..

~~SEKIAN,DATO MUDA NIZAR~~




4 comments:

| cik azeya | said...

best ke join segmen encik ben? ^^

DATO MUDA NIZAR said...

best xbest ar,..tp insyaallah laa lau join ngn segmen,...mgkin ramai lagi knalan kita bole knal..=)

udin said...

hye.. dtg singgah dari blog BA.. ;D

Ayuni said...

cantik blog nie....dh follow

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york