Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Monday, January 31, 2011

hang belah laa torres,aku amek andy n0rh,..!!

aku ada baju sendiri,bagaimana ngn ampa????..carroll
"hang p lah chelsea tuh,aku rela melepaskn hang p sana,..g pon aku baru dpt andy,..",tu laa kata2 pengurus liverpool kpada torres,..hahaha,...katanyaa lagi,"ari tuh,aku jumpa andy carroll,..dya kata dy bole masuk team liverpool,..jd hang xyah risau laa pasal team liverpool nie,...tp berat plak aku nk lepaskn ang p sana,..cm na pon aku harap ang jaga diri,jgn malukan nama team kita naa kt dpan chelsea,...torres dgn gmbira,..berkata"ang xyah bimbang la sal aku,g pon aku nk jd kaya daaa,..hahahaha,..xda ar aku mlawak jaa ngn ang,...aku pon rindu ang jugak,..latih andy tuh betoi2,..bg dy jd hebat cm aku,..hahahahha,..berlagak giler aku nie,...kenny(pengurus liverpool),..haha.ang mmg xubah cm dulu,..dok riak jaa,bila ang main utk chelsea,..hang jgn riak plak,..xpasai2 depa penabuh ang,...hahahaha,....torres balas balik,..hahaha,..ok2 aku pcaya kt ron gourlay tuh,..g pon dy dah jnji siap buat kontrak ag ngn aku,..jd ang xyah bimbang laa,...ok naa,..aku p dulu,..bye2 liverpool!!!!,......tu laa dialog di antara pngurus dan pmain,...betapa sayangnyaa mereka,...aku harap akn ada hubungan cm tu kt malaysia nie,...hahahahhaha,.....ok,..sekian,...

aku jual jam la plak,tukaq profession,.cemuih daa main bola,..haha


2 comments:

fahmi said...

bajet torres kau punye lak...

"selamat datang kps torres ke stamford bridge", kata drogba...

nntikan chelsea vs liverpool

DATO MUDA NIZAR said...

haha,..torres tu spupu pena aku tuh,..lbih kurg smamcam ngn mkna sahabat pena laa,...hahahahhahaa

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york