Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Sunday, February 20, 2011

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa


Assalamualaikum,..haaa,..skali ag dato muda join lagi contest,..
contest ni dianjurkan oleh wacanaku ..
utk join ,snang ajew,..

kt bawah nie adalah syarat2 penyertaan:
  1. Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook...hehehe
  2. Korang kene jadi follower aku , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update.
  3. Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa", letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni...
  4. Tag 3 orang dan pastikan diorang tau..
  5. Letakkan link entry korang dekat komen entri ni..
Seorang pemenang akan dipilih menggunakan random.org... Hadiah boleh tahan.. Berguna la untuk korang nanti.. Nak tau apekah hadiah itu... mintak doa banyak-banyak biar dapat jadi pemenang..:D

Tarikh tutup contest
1 Mac 2011 

jadi,..utk join contest dato pilih random dulu ek..
berikut adalah 3 org yg telah disenaraikan utk ditag..

3. cipa

~~sekian,dato muda nizar~~

5 comments:

nelly said...

Gud luck

=)

Misz LollyPink said...

Pink kene join kjgk ke ni?hehe
nt klau Pink join tkot dato x menang je.haha

DATO MUDA NIZAR said...

nelly:tq naa,..nelly join x??
mizs pink:hahaha,..lau cm tuh ,xyah join laa cik pink,..nt kalah lak..hehehe

Chempaka Aziz said...

apa story mory nak buat ni Tok?

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. izinkan saya follow blog awak ek.. oleh itu, mai la singgah ke blog saya.. kalau suka follow ya.. thanks

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york