Advertisement@dato muda's blog

JOM REGISTER JADI AGENT TOPUP!

KLIK untuk ketahui jadi agent fastopup!

Friday, December 10, 2010

jom atasi masalah tak boleh tidoq

Hallo readers!!..haha
susah nk tidoq atau ada insomia??...haa..dato muda ada cara nyaaa...
meh kite ikut,dngaq n lihat tip2 kt sini tp dato xjamin korg bole pakai ke tak..haha
..keputusan ada di tangan anda,tepuk dada ,tanya iman!!...

Berikut adalah tip2 nyaaaa...::
  • jalan jalan kat area rumah korang tuh..cuba kira tiang lampu ada brapa,lau tiang lampu,..lau xda tiang,korang kira pondok tepon atau garis putus2 kt jalan...abes xda sgt2..korg bole kira brapa helai rmbut nenek korang..jngn smpai nenek korg terjga sudaaa...haha...
brapa banyak laa garis ko nk kire tuh ar??haha

  • pegi kedai mamak 24 jam,minum teh tarik gelas besar jgan yg kecik...dengan roti canai banjir dua tiga keping..make sure jngan bawak dompet...senang nt lau korang lau xleh bayar,korg boletolong mamak tu cuci pinggan dyee..kan terluang jga masa dr dok melangut tanpa arah tuju mlm2...perut pon kenyang..hehe
kan bagous...bole dpt pendapatan smpingan...ada kebaikan jga xtdo yee..haha
  • cangkul tanah kt belakang umah korg ikut suka korang laa nk dalam mana pon..jnji badan pnat mata pon ngantuk..jd korg xyah susah2 pk cm na korg nk tdoq..sedar2 korg dah buried trus dlm tu...kan senang..tdoq trus selamanyaaa...haha
waaa..rajin sgguh kwn kite nie...xsilap bole wat stesen minyak..haha

  • hmm...cuba prhatikan ikan kt dlm akuarium dan fokus bebetul..tgok ikan tu ada cuba nk lelap k x?? lau xde mknanya..bkn korg jew ada msalah insomia...ikan dalam akuarium pon ada masalah..jd relaks sudaa....
  • lau susah sgt nk tdoq...apa kata korg tukaq jew waktu tdoq korg ke waktu siang...SETEL MASALAH....haha...

hahaha....jngn pk plik!!haha

hahaha.....harap korg suma dpt catit n salin laa sikit tips yg dato muda bg nie....hehehe..
have a nice dream yee!!!

p/s:tlg perbetulkan grammar kt atas...hehe


0 comments:

Post a Comment

feNoMEna DaTO muDa nIZar!

kenyataan Dato Muda

Segala yang terkandung di dalam blog ini hanyalah bertujuan untuk berkongsi pendapat dan cerita. Andai ada yang salah, terkasar bahasa atau menyinggung hati, harap dimaafkan. Segala kesulitan yang dihadapi amat dikesali.

 
Free Host | lasik surgery new york